✓ Altijd gratis verzending

✓ 14 dagen bedenktijd

✓ Ontdek onze retourdeals

Verzendbeleid

Verzending en bezorging

Verzending met PostNL

Zodra je een email krijgt met de track and trace is het pakket bij ons de deur uit, het kan zijn dat je dan nog ziet ´ voorgemeld maar nog niet aangenomen´. Dit komt omdat PostNL het pakket dan nog niet gescand heeft in het sorteercentrum, normaal gebeurd dit in de avonduren op dezelfde werkdag als wanneer je de mail ontvangt van ons dat het pakket bij ons de deur uit is maar als PostNL het drukker heeft kan deze eerste scan langer duren. We hebben hier dus geen grip meer op en vragen dan ook om je geduld.

Alle informatie rondom verzending en bezorging

  1. Verzendkosten
  2. Verzendmethode
  3. Bestelling volgen
  4. Levertijd

Verzendkosten

Alle bestellingen boven €100 worden gratis bezorgd naar adressen in Nederland en Belgie. Voor bestellingen onder de €100 rekenen wij €6,95 voor zowel Nederland als België. Bij het plaatsen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch weergegeven.

 

Verzendmethode

Wij verzenden onze producten met onze vaste vervoerder PostNL. Dit geldt ook voor adressen in België. Als uw bestelling meer dan 50kg weegt of als uw bestelling via een pallet(palletzending) verzonden moet worden, dan wordt deze ook verzonden via ons eigen vervoer . Soms kan dit ook een andere partij zijn. PostNL levert maandag t/m zaterdag. Dit geldt ook voor adressen in België.

Bestelling volgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvang je van PostNL een Track&Trace-code. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. In de ochtend van de dag dat de bestelling bezorgd wordt, ontvang je een mail met daarin een tijdslot wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Levertijd

Op elke productpagina wordt weergegeven wat de gemiddelde levertijd is van het product. Wij proberen onze voorraad altijd aan te vullen maar vanwege de grote vraag naar onze producten kan de levertijd per bestelmoment verschillen. Vraag daarom altijd via de chat of elke andere vorm van contact wat de actuele levertijd is voor u op het moment dat u uw bestelling plaatst. Wij proberen er ten alle tijden voor te zorgen dat uw bestelling dezelfde dag wordt verwerkt. Hierdoor is de algemene levertijd normaal gesproken 3-8 werkdagen. Dit kan anders zijn wanneer onze producten niet op voorraad zijn of het een dermate grote bestelling is dat deze in delen verzonden moet worden. Ook wegens periodieke drukte kan uw bestelling soms vertraging oplopen. Palletzendingen kunnen af en toe vertraging oplopen vanwege feestdagen en/of zaterdagen.